Nu luktar det gott

| Hemma, Mys

Fick en så skön känsla i morse när solen tittade fram och jag fått igång den första tvättmaskinen. Ut med alla mattor och fram med dammsugaren. Sedan torkade jag alla golv vilket var riktigt behövligt och till sist bäddade jag nytt.

Sedan kunde jag ha balkongdörren öppen i flera timmar. Det luktade både vår och nystädat.

Hann också ta en promenad och på vägen tillbaka gick jag förbi centrum och handlade både mat till veckan men även lite gott till kvällens melodifestival.

Uppdukat inför melodifestivalen i kväll

0 comment

Lite barnvakt sådär

| Familj, Livets efterrätt

Nu var det så länge sedan jag träffade Prinsessan att det riktigt värkte i mormorshjärtat. Men idag var det bestämt att jag skulle sitta barnvakt på eftermiddagen. 

Så mysigt att få rå om den lilla ❤

Att jag även blev bjuden på middag gjorde inte saken sämre. En god hamburgare som jag hann att trycka i mig innan jag kom på att jag skulle ha tagit ett foto.

 

 

0 comment

Konferensdags

| Jobb

Idag hade vi konferens med jobbet. För att slippa vara i invanda lokaler åkte vi till Södertälje. Men jisses vad halt det var. Jag hade vissa problem att gå kan man säga.

Flera grupparbeten med redovisning och god mat avslutades dagen med middag för vissa. Jag valde att åka hem.

 

0 comment

En vanlig onsdag

| Funderingar, Tankar

Om det kom massor av snö igår höll det på att regna bort idag. För övrigt blev det en helt vanlig onsdag med körövning på kvällen.

Utsikt från mitt kontorsfönster

0 comment

Rosen

| Björklund

Om man ser till att vattna ordentligt och regelbundet så kan rosen jag fick av Prinsessan förra helgen överleva. Åtminstone till sommaren då den får komma ut till landet och får sin plats i blomsterlandet.

0 comment

In your dreams

| Musik

En jättebra serie jag följer nu är ”Thirteen” på TV4. Musiken från denna är också riktigt bra tycker jag.

0 comment

Middag med min Prins

| Björklund

Jag hade en bit lax som låg i frysen och behövdes ätas upp. Men den var alldeles för stor för bara mig så därför kom min fina Prins över tillsammans med hans föräldrar för att äta middag med mig.

Till laxen hade jag potatis och romsås som är så himla gott till. Och till efterrätt blev det glass med varm hjortronsås. En gammal klassiker. Fantastiskt att bjuda på nu när jag har hjortron hemma.

Även den lilla killen gillade maten och det gladde en mormor.

Min fina Prins

 

0 comment

Mys efter en arbetsdag

| Hemma, Mys

Det var skönt att få stänga ner datorn på eftermiddagen för att ta mig hemåt. Det blev en mycket lugn kväll framför TV:n.

Ja, så kan en fredag också sluta.

0 comment

Den orena

| Bil

Min stackars bil var i stort behov av att bli tvättad så idag gjorde jag slag i saken och lämnade in den på ett tvätteri på väg till jobbet. 

Oj så fin den blev för en struntsumma. Nu ska jag inte vänta så länge tills nästa gång.

0 comment

1 2 3 137