Singels day

I annonssamarbete med Lindex

Idag är det – singels day – med massor av erbjudande. Jag har klickat hem den här klänningen från Holy and Whyte på Lindex. Den kommer bli fin till julen tror jag. Riktigt stilren med bra pris.

Klänningen finns här

Idag har Lindex 11% rabatt online med koden 11off

En gråtrist söndag

Det snöade ute när jag vaknade i morse. Och det var riktigt gråmulet och trist.

Jag tog mig iallafall ut med bilen en sväng. Den måste ut och luftas lite då och då. Jag kör så lite nuförtiden och väldigt sällan till jobbet.

Jag åkte till Rusta för att köpa presentpapper. De hade bra pris på dessa just nu så det var lika bra att passa på. Och så var det skönt att komma ut en sväng.

Men jag måste få visa rosorna som jag köpte för säkert tre veckor sedan.

Titta! De har fått nya blad och en knopp har kommit. Det har jag aldrig varit med om tidigare. Jag köpte buketten på Lidl för omkring 30 kronor och den har verkligen gett glädje.

Vasen är köpt från Mio.

Imorgon är det – Singles day – och en resa till Ullared.

Äntligen fick jag till det

Som jag berättat tidigare har jag en inglasad balkong. Väldigt, väldigt skönt. Men om man vill sätta upp något så blir det lite mer problem. Jag har krokar i taket som är iskruvade i hål som fanns när man byggde huset. Och där har jag hängt lite ljuslyktor.

Men för lite sedan köpte jag en ljusslinga som jag försökte montera. Jag hängde alla lampor på en wire som jag försökte tejpa upp eftersom det inte finns någonstans att fästa dem. Men det höll naturligtvis inte.

Då kom jag på den geniala idén att använda mig av stora gem i metall som jag vecklade ut. Det blev hur bra som helst så nu har belysningen kommit på plats.

Jag känner mig jättenöjd.

Naglar

Vi hade en diskussion på jobbet idag om skrivmaskinsutbildning vs att skriva på frihand vs att ha långa naglar.

Jag är skrivmaskinsutbildad. (Säkert den sista generationen). Det gör att jag kan skriva utan att behöva titta på tangenterna. Men det gör också att jag inte kan ha långa naglar för då tar de i de andra tangenterna.

Det är så snyggt med naglar som är fixade hos en nagelspecialist. Men det får jag unna mig den dan jag går i pension tror jag. 

 

Kladdkakans dag

Efter den här sjukan så fick jag sådan energi idag. Så det blev städat både högt och lågt. Men jäklar vilken träningsvärk jag fått. Känner mig helt otränad.

Men dagen är också kladdkakans dag. Men även om jag inte var sugen så gick det att fira dagen ändå.

 

Ljusstakar

I annonssamarbete med Åhléns

Hösten och vintern är så mysiga årstider när man får tända en massa ljus. När jag var till Farsta häromdagen hittade jag dess fina ljusstakar på Åhléns. De var nersatta till halva priset så jag fick två till priset av en. Bra va?

Tyvärr såg jag att de utgått ur sortimentet men liknande ljusstake finns här

Halloweenmiddag

Idag hade jag middag för min härliga familj. De hade första varit på kyrkogården och tänt ljus för våra nära och kära. Men eftersom jag fortfarande hade katten kvar valde jag att stanna hemma. Visste inte när han skulle bli hämtad.

Att ha middag den här dagen är en tradition som vi har sedan många år tillbaka. Men när familjen hade kommit glömde jag totalt att fota för det blev så intensivt. 

Så kan det bli ibland.