Bus-träffen med Bus-kompisar

| Hemma

När jag började åka kommunalt till jobbet åkte jag samma tid varje morgon. Och det var det fler som gjorde. 

Det började med att vi var några som hälsade lite blygt på varandra där vi stod vid busshållplatsen. Sedan började vi prata med varandra och sedan började vi sitta bredvid varandra på bussen. Det visade sig att vi hade mycket gemensamt.

Sedan delades våra vägar. Jag började åka en annan tid och en annan av oss gick i pension. Men så träffades vi i centrum (vi bor ju inte så långt från varandra) och bestämde att vi skulle ses.

Idag blev det äntligen dags. Leena och David bjöd på en underbart god soppa med bröd. Vi hade så himla trevligt med den gemensamma nämnaren att vi alla gillar att resa. David som har en annan etnicitet än svensk berättade om de svårigheter han drabbas av när han är ute och reser. Spännande och intressant.

Namnet Bus-… kommer av en felstavning. Och naturligtvis kommer vi att träffas igen!

Mitt hus sett från annat håll

 

0 comment

Boat on the river

| Musik

Den här gruppen hade sin storhetstid på 70-talet men var inte speciellt kända. Men oj vad musikaliska de är.

 

0 comment

Gardinhäng

| Hemma

Äntligen fick jag upp de där gardinerna i sovrummet som legat innan sommaren. Och jag tyckte det blev bra med lite mörkare färger nu till hösten. Gardinerna köpte jag från IKEA.

Så kom även ängeln upp som jag fick i födelsedagspresent av mina tjejer. Den gör sig fin där den hänger i sovrumsfönstret.

0 comment

Nu är det höst

| Årstider, Hemma

Vilka vackra färger det är på träden just nu. Hösten har väl aldrig varit en favoritårstid för mig men jag börjar vänja mig.

Idag blev det en fixardag och om det visar jag imorgon.

 

0 comment

3-årskalas

| Familj, Livets efterrätt

Idag firades en snart nybliven 3-åring. Min älskade Prinsessa hade sitt kalas idag istället för när hon egentligen fyller år eftersom det ska komma ett syskon lagom till just hennes dag.

Så idag blev det hennes alldeles egna dag med presenter och fika. Det var både släktingar och vänner som kom och firade hjärtat. 

Älskade Prinsen aka kusinen var naturligtvis på plats.

 

 

0 comment

Fredagsbuketten

| Blommor, Hemma

Gick tidigare från jobbet idag för att jag hade ett ärende att göra på Gullmarsplan. På torget hade de ställt upp ett blomstånd med massor av fina blommor att det nästan var svårt att välja.

Men en rosbukett fick följa med mig hem 💖

0 comment

Kanelbullens dag 2018

| Något att fira

Det har väl inte undgått någon att det är kanelbullens dag idag. Själv blev jag bjuden på bullar både på förmiddagen och eftermiddagen.

Vilken tur att jag bara orkade en!

 

0 comment

Det gick bra

| Bil

Tog en ledig dag som jag ägnade till att bland annat att besiktiga bilen. Och vilken tur jag hade att den gick igenom utan några som helst anmärkningar.

 

0 comment

Lika bra att vara förberedd

| Årstider, Kläder

Det kändes lite märkligt att åka från 35 graders värme till 10 grader. Men samtidigt väldigt skönt att komma hem.

Nu har jag förberett mig inför den vinter som ska komma genom att jag köpt mig en ny vinterjacka. Lika bra att vara ute i god tid tycker jag.

Den har jag köpt härifrån

0 comment

1 2 3 191