Äntligen är den klar

Fick för ett tag sedan sådan lust att börja sticka. Jag stickade hur mycket som helst i mina unga år men tröttnade. Och det här intresset har vilat i många år.

Men så fick jag för mig att börja igen och startade med en enkel tröja till Ellinor. Vis av erfarenhet gjorde jag bakstycket klart innan jag stickade ärmarna. När de var klara var det bara framstycket kvar och rent psykologiskt var det enklare när jag visste att bara det var kvar.

Men nu äntligen blev den klar och fick sig ett litet ”märke” på armen som ett enkelt smycke för att förhöja enkelheten.

Jag känner mig nöjd ❤

140723-a

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.