Där jag sjunger

Det är otroligt vackert i lokalerna där kören har sina övningar. Stället har varit ett äldreboende i många år. Det såldes för ett tag sedan och lokalerna har därefter stått tomma. Men nu hyrs en del av det ut som flyktingförläggning. Inte för att det gör så mycket men det blir problem om ägaren tjänar mer på det än att ha gamlingar där. Då undrar jag hur de äldre ska få plats inom vården i framtiden? Ska fler och fler vårdas i hemmet? Eller man kanske tänker sig att gamla ska dela rum för att få in fler på trängre yta? Det är ju inte så långt i framtiden att jag själv hamnar där, jag har ju liksom redan levt den största delen av mitt liv och självklart har jag mina funderingar.

140924

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.