Det är till att känna sig stolt

Jag är nog den mest lataste person som går i ett par skor. Så det där med träning är inte riktigt min melodi. Jag försöker alltid hålla det stången för att slippa. Men i mitt förnuft vet jag att det inte funkar i längden… jag blir inte yngre! Och med åldern kommer stelheten och jag vill inte riktigt hamna där än.

Så för att förebygga min åldrande kropp ställde jag mig på ett av gåbanden på jobbet. Nu kanske man kan tycka att jag kunde ta en promenad ute i den friska naturen istället. Och javisst skulle jag svara, men det är inte riktigt samma typ av motion. Men det ena behöver inte förta det andra.

Det som verkligen fick mig motiverad var att lyssna på en ljudbok. Tänk vad mycket enklare det blev… och boken jag hade i öronen var, Blandat blod, av Katarina Mazetti. En actionskröna som utspelar sig i området runt Blekinge på 900-talet.

Nu jäklar ska jag ställa mig där två gånger i veckan har jag bestämt och nästa gång blir på onsdag och jag ser fram mot att få lyssna vidare på boken ❤

prom

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.