Det tar aldrig slut

Vaknade i morse att det snöade… igen! Sedan har det snöat av och till under hela dagen.

DSC_0391_redigerad-1

Men vad trött jag är på allt detta snöande, det verkar aldrig ta slut. Men en tröst i eländet är att det i alla fall inte blir liggande, det är för varmt ute.

DSC_0409

Hemma höll jag på med att städa. Lagade en lampkontakt som varit trasig länge och jag var förvånad att den funkat. Den var inte traditionellt monterad och jag kliade mig i huvudet över att den överhuvudtaget har gått att tända.

Planterade om mina pelargoner. Även dem som jag köpte härom veckan, de som jag satte saxen i och lät bli tuktade fast jag kände mig som en förrädare. Men nu ska har jag förhoppning att de ska komma igång först och sedan ska jag gottgöra dem med lite näring och hoppas att  de vill bli kompis med mig igen.

Lite matlagning för att göra matlådor till veckan blev det också.

Till sist hamnade min rumpa i soffan, framför TV:n, för att invänta morgondagens jobb.

DSC_0403_redigerad-1

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.