En ledig dag

Tog ledigt idag. Men jag fick ingen sovmorgon. Jag hade lovat mina ungdomar att skjutsa dem till Centralen för att de skulle åka till Göteborg över helgen. Så jag fick kliva upp som vanligt för deras tåg gick strax före åtta.

De hade sagt på nyheterna att det skulle bli snöstorm över Stockholm idag så jag hade bunkrat upp med mat och dricka för att klara mig när den kom. Men det hände inget! Lite snö på några centimeter och knappt någon blåst alls.

131206

Men jag använde dagen till att läsa i min bok – Springfloden – och tvätta några maskiner tvätt. Hann även att uppdatera min dator till en nyare version av Windows 8.

131206-1

Nu ska jag sätta mig att titta på Idol tillsammans med en skål popcorn och ett glas vin.

131206-2

Må den bästa vinna ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.