En lugn fredag

Så skönt att komma hem den här fredagen. Jag hann att göra klart det jag skulle på jobbet och tillfredsställelsen sköljde över mig. Att sätta sig på bussen och bli transporterad hem kändes också skönt, jag som kört bil i så många år.

Satt och lyssnade på en massa jullåtar jag ska träna in till december när jag ska åka med Peacesingers till Budapest. Det var en massa gamla godingar men i ny tappning så att luta sig tillbaka och bara hänga med var inte att tänka på. Nä, nu är det hårdträning som gäller.

I morgon ska jag träffa min fina syster och vi ska göra ett besök på stan. Men mer om det senare.

141010

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.