En rörig dag och häng på balkongen

Idag bytte vi mejlprogram från ett hedenhös till Outlook på jobbet. Men det skapade viss oreda från det invanda till något helt nytt.

Att Outlook är mycket bättre förstod jag redan innan jag öppnade det men det ser lite annorlunda ut än vad jag är van vid.

Sedan har vi en digital stämpel som var knuten till det gamla mejlprogrammet och jag fick instruktioner för hur den skulle bli kompatibel med det nya och installerade det. Men funkade det? Icke, naturligtvis. Så under dagen fick jag skapa egna mottagare och det tog sin tid. Lagom till jag gick hem förstod jag varför den inte fungerade men då hade hela dagen gått. Jag får testa imorgon.

När jag kom hem kunde jag sätta mig på balkongen i det vackra vädret och läsa min bok. Nu har det blivit så grönt att det skymmer insynen från grannarna.

Det känns bra inför sommaren =)

mejl

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.