En vanlig arbetsdag

Kom till jobbet vid 7. Satte på datorn och fixade frukost.

Satte mig och fika med T som också brukar vara tidig till jobbet. Vi satt och småsnackade lite och tittade på morgon-tv och hade sådär småmysigt vi brukar ha det på morgonen.

När jag kom tillbaka till mitt arbetsrum hade M, hon som jag delar rum med, kommit till jobbet.

Förberedde sedan material för morgonens ledningsmöte. Jag sitter som protokollförare på mötena. Idag var det fokus på det som ska hända framöver men även det som hänt under dygnet.

Jag hann inte skriva rent protokollet innan min egen grupp hade morgonmöte. Men efter det skrev jag klart protokollet och skickade ut det till de som skulle ha det.

Satte mig sedan att göra gallring i en av våra databaser. Det var den sista av fem som var kvar. De andra fyra hann jag med igår.

Sedan var det dags för lunch. Idag satt jag faktiskt kvar hela min lunch innan jag gick tillbaka och jobbade. Normalt brukar jag bara äta klart för att sedan gå tillbaka till min arbetsplats. Men det beror mest på att vi inte får plats att sitta runt bordet allihop. Då måste man ge plats åt någon annan som behöver sitta.

Gick sedan igenom dygnslistor som vi måste göra varje dag och det var inte mycket som var intressant att fokusera ur dem.

Efter det tog jag tag i ärenden som låg för avvaktan, sådant som behövde kompletteras innan vi kan göra något åt dem. Några av dem hade uppdaterats så de gick att göra klart. Men andra var jag tvungen att lägga tillbaka för att de var ofullständiga.

Skippade även fikarasten den här dagen som nästan alla andra, jag har inget behov att eftermiddagsfika.

Det här var ett axplock av min arbetsvardag som kan låta tråkigt men är precis tvärtom.

Jag gillar mitt jobb ♡

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.