Ibland ska man ha tur och en jullunch

Min chef var hemlighetsfull, väldigt hemlighetsfull när vi blev bjudna på årets trivselträff. Det enda vi fick veta var att vi skulle vara finklädda men även klädda för att klara av att gå över en bro.

Vi träffades vid Hornstull och via en omväg fick vi veta vart vi skulle. Bron var den som gick över till Långholmen och Långholmens Värdhus där vi skulle äta julbord.

131213-1

Vi fick först mingla över ett glas glögg och pepparkakor med ädelostkräm innan det var dags att gå in och sätta sig. Det smakade mycket bra och var ett av de bästa julbord jag ätit.

131213-2

Mätta och belåtna lämnade vi restaurangen och nu blev det dags för frågesport. Jag och P tog arm och vi tog en lov för att studera frågorna. Det var en salig blandning och många svar fick vi gissa oss till. Men gissa om min förvåning när det visade sig att vi hade 15 rätt av 20 möjliga! Priset blev en flaska champagne. Och jag som aldrig vinner ❤

Vi blev sedan förevisade fängelset av en fantastisk guide innan det blev dags att ge sig av. Men eftersom det inte var någon idé att åka tillbaka till jobbet så gick några av oss till en närliggande pub där vi satt och pratade och hade det supertrevligt.

131213

Det blev en trevlig dag!

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.