Nu åkte den fram

Min gamla symaskin har säkert över 30 år på nacken. Jag köpte den till en sömnadsutbildning jag gick på då på den tiden. Men mitt sömnadsintresse gjorde att den inte höll måttet så jag uppgraderade mig. Den nya kunde sy knapphål och lite fler sömmar som jag hade användning för. Men den gick sönder till nyligen och som tur var hade jag behållit den gamla.

Jag var tvungen att sy upp ett par byxor och min gamla trotjänare startade upp utan att hosta. Så vilken tur att jag hade den kvar =)

140106

På eftermiddagen åkte jag förbi körens notskåp och sorterade in en massa tillbakalämnade noter från körmedlemmar. Till min hjälp hade jag körkompisen Marika. Vi hade det ganska trivsamt och trevligt den stund vi var där.

140106-1

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.