Nu har det hänt igen

För tredje gången på fyra år har varit med om en trafikolycka. Igen…

Den här gången blev jag påkörd bakifrån av en stressad medborgare som inte höll tillräckligt avstånd när jag var tvungen att stanna för en trafikant som befann sig i en rondell.

Jobbigast var att försöka förklara få motparten att lämna sina personuppgifter som jag behövde till mitt försäkringsbolag. I hans ögon var det en skitsak (hans bil var 18 år gammal) men för mig som har en hyfsat ny bil tänkte jag inte bjuda på detta. Så med mycket dividerande kunde jag lämna platsen.

Kvällen tillbringade jag i de norra förorterna med att öva inför resan till Budapest med Peacesingers

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.