Oj vilket lördag

Vaknade ganska tidigt på morgonen till en solig lördag. Lagom till lunch satte jag mig på tunnelbanan för att åka in till stan och träffa en kusin jag inte sett på säkert 35-40 år. Vi träffades på en mysigt café på Norr Mälarstrand och satt och pratade i några timmar.

Hennes pappa och min mamma var syskon och kom från Örnsköldsvik från början. De flyttade till Stockholm i unga år och bildade familj här. Sedan splittrades syskonen och min kusin med familj hamnade i Malmö. Och det var anledningen till att vi inte setts på alla dessa år.

Det var så mysigt att få krama om henne som var lika söt nu som då hon var liten.

140308

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.