Tupperware och middag

Idag var jag bjuden på Tupperwareparty hos Cia. Jag hade sagt till mig själv att jag inte skulle handla något till mig själv och det gjorde jag inte. Men det blev istället varsin julklapp till tjejerna.

Jag var själv Tupperwareförsäljare i slutet på 80-talet och höll på i två år. Det var riktigt roliga år med massor av möten med trevliga människor. Jag var en duktig försäljare och det fick jag erfara sista året. I augusti var jag bokad ända fram till jul och det blev en ohållbar situation eftersom jag hade en familj att ta hand om. Så jag valde att sluta. Men effekten av min försäljning blev de produkter som blev kvar i min äga.

Jag har försett mina barn med en ansenlig dos av burkar och sett till att det finns massor på landet. Reine har också fått sin ranson och jag har mina skåp fyllda. Ändå har jag en hel Ikea-påse hängandes i mitt förråd fylld med Tupperwaresaker. När jag försöker fördela dem i familjen skriker alla nej – de ville inte ha mera. Men jag har bestämt att inte göra mig av med dem för mycket kommer aldrig att komma i produktion igen och det vore synd att göra sig av med dem. Så jag väntar ut mina barn, hehe…

Sedan blev det middag hos Reine eftersom det var farsdag. Han hade kokat fläsklägg med hemlagat rotmos och till efterrätt blev det en god Fars-dagstårta. Riktigt gott måste jag få medge.

131110

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.