Utbildning, föreläsning och konsert

Dagen började med att det kvinnliga nätverket på jobbet hade konferens. Jag hann bara komma dit och ta en fika innan jag var tvungen att åka vidare för att gå på utbildning.

På jobbet ska vi byta plattform för våra datorer och jag blev tillfrågad om jag kunde hjälpa till att inventera våra datorer på mitt våningsplan. Och för att kunna göra detta var jag tvungen att få utbildning i programvaran som kommer att användas.

Efter det åkte jag tillbaka till konferensen och kom lagom tillbaka till lunch. På eftermiddagen kom en fantastisk föreläsare Elizabeth Gummesson och berättade på ett väldigt humoristiskt sätt om kommunikation.

På kvällen åkte jag och Emelie in till stan för att gå på Konserthuset och lyssna till Edda Magnason när hon framförde låtar från filmen Monica Z. Hon framförde bland annat Monicas vals, Bedårande sommarvals, Sakta vi gå genom stan, Gröna små äpplen och min absoluta favorit – En gång i Stockholm.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.