4 ägg
4 dl strösocker
4 dl vetemjöl
4 tsk bakpulver
2 dl hett vatten

Glasyr:

200 g smör
1 ½ dl strösocker
2 äggulor
2 tsk vaniljsocker

Garnering:

Kokosflingor
Tårtpynt

Lägg bakplåtspapper i en långpanna 30 x 40 cm. Vispa ägg och socker pösigt. Blanda mjöl och bakpulver och rör ner i äggsmeten. Tillsätt vatten och blanda väl. Bred ut smeten jämnt i långpannan. Grädda i ugn 175 grader 15-20 minuter.

Glasyr: Smält smör och strösocker i en kastrull. Sjud långsamt under omrörning tills sockret smält och lösts upp ordentligt. Tag kastrullen från värmen och rör i uppvisade äggulor och vaniljsocker. Häll den varma glasyren över den varma kakan. Häll på kokos och tårtpynt. Skär den i bitar.