En bra serie

Som jag skrivit tidigare har jag bara basutbudet på min TV. Då blir man hänvisad att välja program som jag annars skulle ha valt bort. Ettan har blivit en favorit, det går många bra serier och en massa bra film och det bästa är att det inte är någon reklam. Tvåan har väl kanske inte så mycket utbud som passar mig men en serie jag följt som gått på lördagar är – Land girls – en serie som utspelar sig under andra världskriget.

Nu har sista avsnittet visats och jag önskar att det blev fler.

130919

Handling:

”Brittisk serie som utspelar sig under andra världskriget, på hemmafronten och den engelska landsbygden. Huvudpersonerna är fyra unga kvinnor som utkvarteras till ett gods på landsbygden för att göra sin plikt som civilister i WLA (Women’s Land Army)”

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.