Plocka undan och sedan iväg

Vaknade ganska tidigt denna morgon (som jag brukar göra). Började med att dammsuga och plocka in allting från balkongen. De ska ta ner all inglasning för att täta och sedan sätta tillbaka den. Vilken tur att jag inte hunnit putsa rutorna!

Plockade ihop det jag skulle ha med mig till min vistelse på landet och det var så skönt att komma ut till tystnaden.Det var riktigt skönt i solen som inte riktigt ville titta fram men den fanns där bakom molnen kunde man se.

Det blev grillat till middag och vad ljuvligt det smakade.

Nu ska det bli skönt att semester efter 12 dagars jobbande ♥♡♥

blablomma

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.