Snart kan jag bli rik

Bara ett klick bort kan jag bli arvtagare.

Mitt namn är Mrs Sonia Suarez i Cataluña Investment Agency, Madrid-Spanien. Jag vill bjuda in dig till en transaktion värd flera miljoner dollar kvar outtagna av den sena Libyens ledare, Moarmmar G som dog testamente i oktober 11, 2011. Vänligen om du är intresserad av att utföra denna lönsamma affären med mig. Vänligen komma tillbaka till mig och jag kommer att berätta mer detaljer om denna fråga.

Jag ser fram emot att höra från dig snart, tack.

Men för att det ska bli trovärdigt kan man inte använda sig av Googles translate, det blir så konstig svenska då…

Nä minsann, jag tror det är ett spammejl, ha, ha!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.