Uppdatering

Inatt sov jag faktiskt bra. Jag vaknade bara de gånger jag behövde vända mig om och kände då av mina halsmuskler och min rygg.

Men jag har jobbat idag och har inte haft mer ont än som en stark träningsverk. Jag har inte ont i nacken så därför har jag valt att inte gå till läkaren. Men jag ska göra en anmälan om arbetsskada till min arbetsgivare och så ska jag göra en polisanmälan så att det finns dokumenterat för framtiden.

För snart 3 år sedan var jag med om en annan trafikolycka och den var en mer traumatisk upplevelse:

Var på väg till jobbet och hade min dotter Emelie med mig i bilen. Vid ett ställe där vägen delade sig av en refug fick vi möte och frontalkrocken var ett faktum.

Jag hade klarat mig såpass att jag hoppade ur min bil för att se hur det gått med den andra föraren. Men när han började backa så förstod jag att han tänkte smita. Jag hade sån sinnesnärvaro att jag memorerade hans registreringsnummer vilket var tur.

I den kö som bildades, det var ju rusningstrafik, så fanns en brandbil på väg till jobb. De åkte fram till oss samtidigt som det kom en polisbil i mötande körfält. De lyckades rulla upp vår bil på trottoaren för att få undan den.

Efter ha lämnat alla våra uppgifter till polisen blev vi lämnade. En bärgare kom och hämtade min bil och jag förstod att den skulle gå till skrot för den var såpass skadad och blivit alldeles för dyr att reparera fastän den inte hade så många år på nacken.

Fy vilken tomhet jag kände inombords. Det var så kränkande att smitaren hade lämnat oss utan att ta reda på hur vi mådde. Och alla människor som stod i busskuren intill och bara vände oss ryggen när vi bad om hjälp.

Men efter en stund kom en arbetskamrat och hämtade upp oss och skjutsade oss till sjukhus.

Jag fick senare veta att killen som ägde bilen som smitit hade stora personliga problem så han var säkert påtänd när det hände.

Men även den här gången blev jag inte mer skadad än att jag fick en massa blåmärken. Och de största skadorna fanns i själen.

Så vid gårdagens krock kan jag säga att jag hade en viss vana =)

Posted in Bil

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.