Vill bli frisk

Jag har en fruktansvärd hosta som tar hela min energi.

Att vara förkyld är inget konstigt och efter några dagar brukar man känna sig bättre igen. Men tyvärr känner jag mig fortfarande så däckad att jag inte orkar gå till jobbet.

Det är säkert mer än 20 år sedan jag mådde så dåligt som jag gör och lika länge sedan jag besökte en läkare. Men som tur är kan jag vara hemma några dagar till utan att jag behöver läkarintyg.

Idag skulle jag ha varit och sjungit och dessutom varit med i programgruppens möte om vad vi ska sjunga framöver. Men jag orkade inte åka dit. Som tur var kunde vi hålla kontakten via SMS och jag som satt framför datorn kunde beställa noter på det som gruppen bestämde.

Dels blev det ett inköp från USA och ett kompletteringsköp från Sverige. Noter från Sverige går att få levererad på någon dag. Men att beställa från ”over there” tar någon vecka och till ett mycket förmånligt pris. Det är alltså mycket billigare att beställa utomlands om man orkar vänta några dagar.

Och det tycker jag är bra =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.