Fick mig en känga

Igår hade vi årsmöte i kören. Det förhandlades det vanliga som berör ett årsmöte. Sedan fördelades en massa funktioner som måste finnas förutom styrelseuppdragen.

Jag tog på mig att vara notansvarig, sitta med i valberedningen, att ha ett uppdrag i PR-gruppen, en plats i programkommitéen och sist men inte minst att sköta körens webbsida.

Och just webbsidan har jag skött med de kunskaper jag haft och försökt skapa en sida som ska vara enkel att sköta. Den vi hade tidigare var skapad i ett program som kostade pengar att driva. Så att byta plattform var helt enkelt ett måste. Men sedan blev det strul med att skapa en inloggningssida för körmedlemmar. Och just det fick jag mig en offentlig känga att jag inte lyckats klura ut hur man gjorde och att jag inte tagit hjälp.

Men efter en massa klurande och lurande har den första körmedlemmen lyckats registrera sig på hemsidan så jag hoppas jag lyckats med bedriften att skapa en fungerande medlemssida och dessutom utan hjälp ❤

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.