Nu har hon åkt

Älskade Mitzi har bott hos mig sedan i lördags. Matte, Ellinor, ska sälja sin lägenhet och då kunde hon inte bo hemma under visningen.

Hon och jag har bott med varandra i 15 år. Men hon tyckte det var lite konstigt att komma hem till mig i min lägenhet. Det finns vissa vanor förknippade i vårt förhållande. När vi bodde i huset var hon van att säga till när hon ville gå ut och då var det bara att öppna dörren. Det var ju inte lika lätt här. Jag kunde bara erbjuda henne min balkong. Förvisso dög den att gå ut på men hon kunde inte se ut från den.

Och för att hon skulle slippa vara ensam tog jag ledigt idag. Vad gör man inte för sina barn?

Efter jobbet kom Ellinor hit och åt middag med mig. Det var en sista visning av lägenheten idag. Det verkar som försäljningen går bra så hon var glad.

Jag bjöd på renskavsgryta, något bara hon och jag gillar, så vi passade på att njuta.

Sedan packade vi ihop allt och de åkte hem.

DSC_0447

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.