En trevlig avslutning på en arbetsdag

Efter att ha åkt till mitt ”andra” jobb som jag så innerligt avskyr. Det som är så intelligensbefriat att ett städjobb hade varit bättre, lämnade jag för att åka in till stan. Jag skulle gå på fackets årsmöte och hade sällskap av Håkan. Det blev en trevlig resa som fast den tog sin tid ändå gick fort för vi hade mycket att prata om.

Mötet startade med en genomgång av den stora organisationsförändring som ska ske nästa år. Och även om det fanns många frågetecken blev det något klarare för vad som väntar oss framöver. Efter det startade själva årsmötet som gick väldigt bra till skillnad från tidigare år där det varit mycket försök till ”kupper” som gjort att det blivit långdraget.

Sedan tog vi en promenad till en närbelägen restaurang för att äta middag. Där bjöds vi på kött för dem som hade valt det och fisk till andra. Klockan hade blivit såpass mycket att det inte var lönt att åka till kören ikväll. Därför tog några av oss en promenad till Karlbergsvägen och till den supermysiga restaurangen Arizona. Där bjöds det på livemusik av husbandet, Stefan och Fredrik.

Det blev en bra dag trots allt =)

140326

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.