Marknad, fika och shopping

De hade sagt att det skulle regna idag så jag och Ellinor bestämde oss för att vi skulle åka på Malmamarken i Malmköping. Jag brukar gå dit med något års mellanrum och blir alltid lika besviken. Det här året blev därför inget undantag.

140727

Men Ellinor fick tag i en fin väska och jag köpte mig en plastvas, en sådan som man kan rulla ihop och ha i en låda tills man ska använda den.

Fick en liten viskning i mitt öra att man hade öppnat ett Sörmländskt Gekås – Fabriken – och eftersom det låg i Sparreholm som bara ligger någon mil från Malmköping valde vi att åka dit för att titta.

140727-1

Vi träffade på Emelie, Micke och Yvonne på ett supermysigt fik innan vi äntrade affären.

140727-2

Åkte förbi Ärla och köpte årets godaste pizza till middag.

140727-3Jag lovar att det blev en tidig kväll för mig!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.