Middag och teaterbesök

Idag var jag på teaterbesök som jag skrivit om här. Men först var det dags för middag. Kompisen A som jag skulle gått med blev sjuk men som tur var fick jag med mig min fina dotter Emelie.

Eftersom vi jobbar på varsin sida av stan så träffades vi på mitten och valde att gå till Kungshallen. Där finns alltid något för alla smaker och för en liten plånbok. Det är ett mycket prisvärt alternativ mitt i smeten.

Efter det gick vi till Stadsteatern för att se föreställningen Candida. Tyvärr levererade den inte så vi valde att gå i pausen. Det kändes som skådespelarna inte hade roligt på scenen och regin var tråkig.

Men det var ändå trevligt att komma in till stan en sväng.

140820

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.