Apropå gårdagens internationella kvinnodag

Det här är mina döttrar som jag är så stolt över.

De har lyckats så bra i livet trots att de bestämde sig för inte plugga vidare efter gymnasiet. Med stark vilja och interna utbildningar på respektive arbetsplats har de klivit långt i sina karriärer. Att lyckas i livet hänger inte alltid på studier.

Jag är en stark kvinna med mycket vilja och den jag också vet var stark var min farmor. Hon arbetade som piga som ung innan hon träffade min farfar. De bildade bo i Lidköping och närmare bestämt i Lindärva.

 

Hon tog emot två krigsbarn från Finland under andra världskriget.

En av dem, Eero, träffade jag på farmors begravning och som familjen sedan besökte i Finland. 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.