Bränn alla mina brev

Jag älskar att läsa böcker och väljer att läsa dem på min mobil när jag åker till och från jobbet. Då behöver jag aldrig ha tråkigt när jag väntar på mitt tåg eller buss. Och jag har valt att betala för en sajt som tillhandahåller dem.

Däremot är jag inte så bra på att beskriva mina känslor inför det jag läst.  Men jag måste ändå få lyfta fram den här fantastiska boken:

En av de bästa böcker jag läst på länge. Kanske det berodde på att jag aldrig läst något av Alex Schulman tidigare men även för jag inte visste något om historien om hans familj. Det var ett riktigt bra flyt i hans berättelse och intressant för att den kom från en verklig historia.  Det blev den som den värsta deckare.

Alex berättade osentimentalt om sin familj på ett bra språk som fängslade mig.

Från bokens baksida:

”Efter ett uppslitande gräl inser Alex att han bär på en vrede, ett odefinierbart mörker. Besatt av att ta reda på dess ursprung följer han ledtrådar som tar honom tillbaka till sommaren 1932 och vintern 1988, och de ödesdigra händelser som kom att förändra allt”.

Jag rekommenderar den starkt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.