Det där med hörsel

Jag har helt plötsligt upptäckt att jag har fått tinnitus. Det kanske inte är så konstigt när man bor i en storstad med alla dessa ljud den åstadkommer. Det är ju aldrig riktigt tyst någonstans. Bilar, tunnelbanor, TV och radio, människor och ett ständigt sorl som är en blandning av allt detta och lite till. Ljud från skrivare, fläktar från AC och allt annat som tillhör ett kontor. Ja listan kan göras lång.

Men jag också upptäckt under min semester att hörseln kan läkas. Det tjuter fortfarande i mina öron men jag har kunnat sänka ljudet på TV:n med flera enheter. Det känns lovande.

Jag har tur som åtminstone har hörseln i behåll även om jag börjar bli äldre.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.