En snabb avfärd

Min sista arbetsdag innan semestern. Jipppiiii!

Jag hade tänkt att både städa och tvätta upp det sista innan innan min avfärd till landet. Fick ett SMS från P som undrade när vi skulle åka. Till saken hör att jag hade erbjudit mig att ta med honom men fick aldrig något svar. Men som den han är tyckte han att det inte var så noga, ha, ha.

Jag fick ta mig hemåt och slänga ihop det jag skulle ha med mig. Till och med smutstvätten åkte med. Sedan snabbt till deras boende för att hämta upp honom för att slippa de värsta köerna.

Tänk, jag som hade bestämt mig för att ta en soft kväll i soffan för att sedan puttra ut till landet i maklig takt imorgon.

Tänk så det kan bli ibland.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.