En stund i skogen

Innan den lilla familjen åkte hem så gick vi en stund i skogen för att försöka hitta svamp.

Det gick sådär kan jag ju säga. Efter avverkningen och vildsvinens framfart har våra gamla favoritställen försvunnit. Plus att det var så torrt att svampen inte riktigt tagit sig upp gjorde att vi inte fick tag i så många. 

Några ynka blåbär blev det som slank direkt i munnen.

Att jag skulle vara en svampletare är en väldigt stor överdrift. Jag har inte riktigt förmågan att se svampen. Däremot var jag på jakt efter en pinne som jag ska ha till ett speciellt projekt. Och efter lite letande hittade jag den här. Och vad jag ska använda den till kommer jag berätta vid annat tillfälle.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.