En tur till stan

Idag tog jag tunnelbanan till Kungsholmen för att äta lunch med min svägerska. Jag köpte med mig sallad och vi kunde sitta ute på hennes altan och äta. Temperaturen visade på 27 grader så det var tur att vi satt i skuggan. Det var så länge sedan vi sågs eftersom hon inte är så rörlig numera. 

Hon bor bredvid en vältrafikerad gata men det märks inte nämnvärt eftersom det är så tyst där hon bor. Tänk att ha den här utsikten från sin uteplats? Ett fint kapell som används flitigt både till bröllop och begravning. Den stora almen till vänster är flera hundra år gammal. Det är verkligen en idyll.

Det blev en trevlig dag i mitt nya liv.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.