Grått och trist och finbesök

Oj vad mörkt det var när jag vaknade. Trodde först att klockan var mitt i natten men icke. Det regnade massor och jag var tvungen att tända lampor för att överhuvudtaget se något.

Därför bestämde jag och Emelie oss för att åka till Nacka Forum för att slå ihjäl lite tid. Naturligtvis var Prinsessan med och henne tog vi till ett lekrum för att ”springa” av sig lite. Oj så roligt hon tyckte det var. Hon kröp runt bland de andra barnen och kunde sitta en liten stund framför Nalle Puh. Men roligast var den space hon fick.

Vi åkte sedan hem till mig för att äta middag. Eftersom klockan hade tickat på körde vi förbi närmsta ställe och köpte med oss dumplings.

Det var första gången Prinsessan var på besök hos mig sedan hon lärt sig krypa och det var också en upplevelse ❤

Supersöta stolar till de minsta i Nacka Forum

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.