Jag måste göra reklam

Som jag skrivit tidigare har jag börjat läsa böcker i min mobiltelefon när jag reser till och från jobbet vilket är väldigt behändigt. Jag har laddat ned en app – Bluefire reader – på telefonen. Sedan söker jag upp den bok jag vill låna på biblioteket – man behöver ett lånekort – och laddar ner den till mobilen. Lite inställningar får man göra för att exempelvis öka teckenstorlek men sedan är det bara att börja läsa. Någon läsplatta för böcker behöver man alltså inte köpa.

Till saken hör att jag fick låna en inbunden bok, som om jag ville läsa den, skulle behöva göra det på semestern eftersom den var på 600 sidor och rätt tung. Jag hittade den på biblioteket och laddade ner den på mobilen. Så just nu hinner jag läsa 20 sidor om dagen ungefär och snart är den utläst.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.