Julkalendern och en tripp

Jag är barnsligt förtjust i barnprogram. Därför följer jag julkalendern varje år. Det har jag gjort med undantag från min tonårstid och absolut sedan jag blivit vuxen.

I år får vi följa med på ”Selmas saga”

Åttaåriga Selma får reda på att hennes familj ska vräkas från sitt hus, de har inte råd att bo kvar. Förtvivlad flyr hon ut i vinternatten. Då träffar hon den märklige forskaren Efraim von Trippelhatt, som säger sig ha en karta till Tomtens Rike. Vilken tur, för Selma vill framföra en viktig önskan till jultomten.

På eftermiddagen blev jag hämtad av Ellinor för att åka till det stora shoppingcentret Ullared. En liten kul grej mor och dotter ihop.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.