Men så roligt

Idag var jag på min första lektion av fem om fotolära. Jag satt nästa hela lektionen som ett frågetecken men lagom till vi skulle gå hem klarnade en del.

Vi var en skara elever med vitt skilda jobb, åldrar och erfarenheter som möttes. De flesta hade kameror gjorda av de kända kameratillverkarna förutom jag och en till. Men vi hade funktioner som fanns i de andras kameror så vi lyckades få till de inställningar som vi behövde för lektionen.

Äntligen började jag förstå det här med slutare och bländare och skärpedjup så nu hoppas jag att lyckas med att få bättre bilder på Prinsen och Prinsessan som aldrig vill vara stilla.

Samma motiv men med olika inställningar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.