Nu åkte vinterkängorna på

Var uppe vid tretiden inatt och tittade ut. Grått, grått.

Men när jag vaknade vid sex hade snön lagt sig åtminstone på bilarna. För övrigt var det blaskigt. Men de hade lovat minusgrader så för att vara på den säkra sidan tog jag på mig mina nya vinterkängor som jag köpte för någon månad sedan. Andra paret sedan förra vintern.

De var lite för små så dem gav jag bort. De jag hade innan hade blivit så hala att det inte gick att gå med dem när det var halt så dem gav jag också bort. Det jag inte visste då var att jag kunde ha lämnat in dem och fått dem omsulade.

Nu har jag köpt mitt tredje par och ska inte köpa några fler har jag bestämt. De kostar ju en del och om jag räknar ihop mina köp blir det många tusenlappar.

Kängorna är så supersköna att det här paret kommer jag kunna ta många promenader med framöver.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.