Nytt år med nya utmaningar

Nu har vi gått in i ett nytt år med de förutsättningar det ger. Att vara helt optimistisk och tro att allt kommer att bli normalt med coronasmittan under året tror jag inte på. 

Att vi succesivt kommer att ta oss igenom den är mer realistiskt. Att kanske framåt sommaren se någon form av ljusning där vi inte behöver ta så mycket hänsyn. Men att vi kommer få leva med detta i många år framöver tror jag är en mer realistiskt bild. Trots vaccination.

Och att resa som vi tidigare gjort tror jag komma vara en utopi en lång tid framöver. Jag kommer i alla fall tänka mig för både en och två gånger innan jag ger mig iväg. Det får helt enkelt bli resor hemmavid.

Så Sverige – here we goes.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.