Stöld av babian

”FUCK, FUCK, FUCK! Adnan slängde en blick i backspegeln igen och såg att den förbannade Saaben fortfarande följe efter. Ingen tvekan. De var ute efter honom. Gasa eller dö. HELVETE!”

Så börjar boken – Stöld av babian – skriven av Anna Karolina

Den här boken tyckte jag mycket om fast jag nästan hade sågat de första raderna. Men ju mer jag kom in i den fastnade jag för hennes sätt att skriva och om trovärdigheten i hennes berättelse. Den får högsta betyg av mig och jag ser fram mot när hennes nästa bok – Står dig ingen åter – kommer som E-bok. Då kommer jag kasta mig över den.

Från bokens baksida:

Adnan har just avtjänat ett straff för grovt narkotikabrott. Nu måste han skaffa stålar snabbt för att betala sina skulder. Magnus är kriminalkommissarie och balanserar på lagens gränser i sin jakt att sätta dit buset. Han är svag för kvinnor.

Amanda är nykläckt polis. Hon har valt yrket av ett väldigt personligt skäl: systerns självmord. Några är ansvariga. Och de ska få betala. Två män ligger överst på listan: en kriminell och en polis. Hon är beredd att offra allt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.