Till landet för första gången i år

Jag vet att FHM har sagt att vi ska stanna hemma för att inte sprida Coronasmittan vidare. Men jag kommer inte att träffa några andra än familjen när jag nu valt att åka till landet. Och så klart kan någon av dem vara smittad och jag kan drabbas.

Men eftersom min arbetsgivare inte tar hänsyn till varken mig eller min ålder så måste jag ta mig till min arbetsplats oavsett att jag kan sköta jobbet hemifrån. Smittat kan jag ju bli från någon som sitter bredvid mig på tunnelbanan. Det kanske låter naivt men det är så jag känner det.

Jag hade tagit ledigt för att kunna komma iväg lite tidigare ifall det skulle bli lite köer. Men det rullade på bra och det var som att köra i den största sommarsemestern.

En ynka viol gjorde allt för att titta upp.

Trästubben som insektshotellet satte på har rasat samman. Nu måste jag hitta en ny plats.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.