Höstens intrång

Nu börjar jag tvätta upp en del av mina sommarkläder för att hängas undan till nästa säsong. Blusar och tröjor får sin sista vila genom att bli till trasmattor.

Jag bestämde mig för att göra ett klädfritt inköpsår i år. Märkte nämligen att garderoben blev fullare och fullare eftersom jag sällan kastar eller ger bort mina kläder. Men nu ska nästan alla sommarkläder bort för att göra plats för nya nästa år.

Det märks att hösten börjar ta plats. Ekarna utanför mina fönster har producerat massor av ollon och när de ramlat till marken ska jag plocka några för att lägga i blöt och hoppas de ska gro. Då kan jag plantera dem på nya platser nästa år.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.