Äntligen fick jag till det

Som jag berättat tidigare har jag en inglasad balkong. Väldigt, väldigt skönt. Men om man vill sätta upp något så blir det lite mer problem. Jag har krokar i taket som är iskruvade i hål som fanns när man byggde huset. Och där har jag hängt lite ljuslyktor.

Men för lite sedan köpte jag en ljusslinga som jag försökte montera. Jag hängde alla lampor på en wire som jag försökte tejpa upp eftersom det inte finns någonstans att fästa dem. Men det höll naturligtvis inte.

Då kom jag på den geniala idén att använda mig av stora gem i metall som jag vecklade ut. Det blev hur bra som helst så nu har belysningen kommit på plats.

Jag känner mig jättenöjd.

2 thoughts on “Äntligen fick jag till det

  1. Stort tack för tipset om gem!!! 😍👏 Höll på att bli galen på ljusslingan som jag fösökte fösta med tejp. Googlade på ljusslinga inglasad balkong och hittade din bild först. Blev otroligt bra och snyggt 🤩

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.