#blogg100-dag 39

Skulle ha åkt till landet idag men jag var tvungen att stanna hemma ifall de skulle ringa från jobbet.

Satt mestadels framför TV:n och tittade på det fruktansvärda som hände igår. Det går nästan inte att ta in. Att det här skulle hända i Stockholm, staden jag bor och är född i, är ofattbart. Att någon kan tänka sig sätta sig i en bil och köra på oskyldiga människor är så tragiskt. Jag undrar hur en sådan person tänker? Hur jag än vänder och vrider på mina tankar kan jag inte få till det. Det måste fattas något i den här personens hjärna.

Men jag kommer inte att låta mig skrämmas. Och det är många med mig som känner likadant.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.