Ett fint besök och plupputdelning

Idag kom Prinsen över till mig på en fika. 

Eftersom han inte har något riktigt språk ännu så tog han mig i handen och gick runt och ”berättade” vad som hände sist han var här. Han pekade på golvet nedanför min säng där jag låg och sprattlade efter jag trillat ur den eftersom den är så hög. Och så förklarade han var han hade legat med kudden när vi låg och gosade. Sedan plockade vi fram alla leksaker men det som var roligast var alla mina pärlor. 

Senare på eftermiddagen fanns jag på plats för att dela ut nyckelbrickor till grannarna till ett nytt låssystem i huset där jag bor. Vi väntade och väntade tills en granne kom förbi och nämnde i förbifarten att vi skulle vara på plats först nästa helg. Och vid kontroll så stämde det så det var bara att packa ihop.

Tur att vi slapp att sitta i en hel timme =)

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.