Fredag – igen!

Att veckorna består av måndagar och fredagar är väl ingen nyhet men jag måste få medge att den här veckan bara sprungit iväg. När jag tänker tillbaka på vad jag gjort är det svårt att förstå hur jag hängt med.

Men när man har något att se fram emot går det ju fortare. Imorgon är det dags för körens julkonsert så det har varit en del träning varje kväll. Jag är oerhört seriös när det gäller så att sitta och öva själv är en självklarhet för mig.

Ikväll har jag packat det jag ska ha med mig imorgon, slagit in paket som rekvisita, lagat mat jag ska bjuda på efter konserten, städat lite och dukat.

Så nu ska jag sätta mig framför TV:n med ett glas vin och titta på Idol.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.