God lunch och fläkt på balkongen

För det mesta har jag matlåda med mig men ibland är det så himla skönt att ta sig ut och äta lunch på annan plats.

Eftersom vi inte är så många kvar på min grupp på grund av semester tog vi oss till Botkyrka golfklubb för lunch. Det är mysigt men också lite speciellt att äta vid en golfklubb. Speciellt för mig som inte spelar golf. Det är något med miljön och människorna. Jag vet inte bara vad.

Jag åt iallafall en sallad och vi kunde sitta utomhus under tak så även om det var varmt ute blev det behagligt.

På kvällen kunde jag ställa mig i fönstergluggen och svalka av mig i vinden som blåste in på balkongen.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.