Jag känner mig låg

Det kommer bli förändringar på jobbet. Inte något som jag ser fram emot eller uppskattar. Bland annat kommer vi att gå över till helgtjänstgöring under en provperiod som sträcker sig fram till sommaren. Sedan ska man göra en värdering för att säkerligen bli permanent till hösten och jag vill inte. Men jag försöker hålla humöret uppe och tänka att snart är det över beroende på vilket beslut jag tar framöver. 

Som Tage Danielsson skrev:

Det är ens skyldighet att hålla glädjen levande.
Det kan vara tungt men man måste försöka.
Om man ger upp och drunknar i sorgen
ökar man världens elände.

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.