Jullunch i Liljeholmen

Efter dagens första värv blev det utbildning på annan ort än min arbetsplats. Det blev en mycket intressant föreläsning om ett känsligt ämne som är högaktuellt idag.

Sedan blev det en kort transport till Liljeholmen där vi skulle äta en sen lunch tillsammans. Den blev på Bankomat Seaside som en gammal kollega driver som familjeföretag.

Jag hamnade vid det trevliga ”tjejbordet” där vi satt och dryftade både det ena och det andra. En av mina kollegor vid bordet har en mamma som är präst och som begravde min svärfar för flera år sedan. Tänk vad världen är liten.

När jag skulle ta mig hemåt med buss blev det så uppenbart att Stockholm har hamnat i en infarkt. Allt står stilla eller tar sig fram med snigelfart. Det slutade med att chauffören var tvungen att åka omväg för att överhuvudtaget ta sig fram.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.