Mat med trevligt sällskap

Fick en förfrågan om jag ville gå på restaurang och jag var inte nödbedd.  Så jag och mitt sällskap gick till min grannrestaurang och åt en god middag.

Vi kunde konstatera att de restauranger som finns i vår närhet har varierande kvalitét. En del har bara höjt priset utan att höja kvalitén. Tvärtom. Om de har ett erbjudande så har det betytt att exempelvis moset på plankan varit vattnigare och smakat mindre. Och då blir det inte billigare för oss kunder. 

restaurang Yin har bland det godaste kött med tillbehör för ett rimligt pris om man inte vill äta asiatiskt. Restaurangen rekommenderar jag starkt om man vill besöka en förortsrestaurang med rimliga priser.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.