Mitt bokläsande

Jag har alltid en bok på gång. Läst har jag gjort sedan jag var tonåring. Och även om jag inte läser så mycket periodvis måste det ändå finnas en där.

Men jag har bara läst en bok åt gången. Och nu har jag blivit lite wild and crazy för jag har börjat plöja böcker på både datorn och mobilen förutom den som jag har som kvällslektyr. Det är riktigt roligt faktiskt eftersom jag har valt tre olika genrer. Den på datorn handlar om historiska myter, den på mobilen handlar om kungahistoria och den jag har på nattygsbordet är en kriminalroman. Så risken att jag ska blanda ihop dem är minimal.

Och jag läser dem vid olika tillfällen. Den på datorn läser jag helt sonika när jag sitter där. Den vid nattduksbordet tar jag fram innan jag ska sova och blir som ett sömnpiller. Den jag har på mobilen läser jag till och från jobbet.

Ingen av böckerna har jag betalt en krona för. På jobbet har vi en bokbytarhörna där det bara är att ta sig en bok man är intresserad av och där lånar jag mina fysiska böcker. De andra två har jag lånat från biblioteket.

 

 

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Denna webbplats använder Akismet för att minska skräppost. Lär dig hur din kommentardata bearbetas.